Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Tilbud og kampanjer
  1. Hjem
  2. Tilbud og kampanjer

Lei av å dra ladekabelen ut og inn av bilen?

Vi leverer og installerer fastmonterte hjemmeladere for din El-bil1449481974190.MaxSize.w-1200.h-1200.lm-1449481982615.Save.png

Elbiler kan lades fra en vanlig strømkontakt, fra fastmontert ladeutstyr eller hurtigladestajon. Ved lading overføres mye energi gjennom ladekabel og kontakter. Har du fast parkering med lademulighet, for eksempel hjemme eller på arbeid, bør du installere et dedikert ladeuttak for elbil (Mode 3). Dette er utstyr hvor en kontrollboks er fastmontert, og som gjerne har fast tilkoblet ladekabel. Utstyret er dimensjonert for høyere kontinuerlige strømstyrker enn vanlige kontakter og skjøteledninger. Klikk og les mer her.

KAMPANJE PÅGÅR! BESTILL LADELØSNING NÅ OG FÅ EN GRATIS EL-SJEKK AV DIN BOLIG. VERDI KR. 2500.-

Kontakt oss i dag

 

50 % på alle produkter

jWeD4KzovKTTtlvxe2n0g74xQDtANAOAO0AALQDQDsAAO0A0A4AQDsAtAMA0A4A7QDQDgBAOwC0AwDQDgDtAAC0A0A7AADtgLfhE8jBl9rdf2nUAAAAAElFTkSuQmCC.png

STRAALE AS holder til i Grimstad og er produsent, importør og leverandør av belysning til hjem- og prosjektmarkedet.

Vårt viktigste mål er fornøyde kunder, vi jobber hardt for å hele tiden kunne tilby den beste service i form av rask levering, komplett delelager, webside med full oversikt over vårt produktsortiment, spennende og nyttig tilbehør, monteringsvennlige produkter av høy kvalitet med flott design til en hyggelig pris.

Produktene er gjennomgått en meget streng kvalitetskontroll, og tilfredsstiller de gjeldene europeiske normer og sikkerhetsstandarder, noe som gir deg som kunde trygghet og kvalitet hele veien. Straale AS er bevisst på vårt ansvar om og drive en sunn, rasjonell og miljøvennlig virksomhet. Vi vil alltid streve etter å lage kvalitetsprodukter med lang levetid som også vil minske avfall og forbruk av råvarer.

Kontakt oss i dag

This site uses cookies. For more information click here.