Unngå farlige feil

Når vi pusser opp barnerommet blir ofte alt fra møbler til farge på veggene vurdert, men det elektriske anlegget blir sjelden vurdert like nøye. Barn er nysgjerrige. En løs stikkontakt eller en spennende skjøteledning kan utsette barnet for fare.

Det er ikke alltid så lett å se alle farene, men våre dyktige montører er vant til å finne feil som kan være til fare, og kommer gjerne hjem til deg og utfører en grundig sjekk av det elektriske anlegget.

Godt belyste rom

LED belysning gir et meget godt lys og bruker 80 prosent mindre energi enn tradisjonelle lyspærer. Sammen med en dimmer kan dette gi deg muligheten til å skape en lun god stemning til koselige stunder eller mulighet for å lyse opp rommet til lek og moro på mørke vinterdager.

Sikker varme på barnerommet

Det er flere ting man skal passe på når det gjelder valg av varmeovn for barnerommet. Det er viktig å velge en ovn som har lav overflatetemperatur. Mange ovner har i dag såkalt kaldfront, og disse ovnene kan trygt benyttes. Videre er det viktig at ovnen har minimale åpninger for luftutslipp i toppen, slik at det er vanskelig å få fremmedelementer som papirbiter, penner og lignende puttes inn i ovnen. Det sikreste, og kanskje mest komfortable for barnet, er gulvvarme. Vi har mange alternativer for å varme opp rommet. Så ta kontakt med en av våre medarbeidere i Elektroinstallasjon AS så hjelper vi deg.

DSC_9678

Barnesikring

Det meste av dagens elektriske materiell er heldigvis barnesikret. Hvis du er usikker på sikkerheten hjemme hos deg, kan du kontakte oss i Elektroinstallasjon for å få utført en El-sjekk av boligen din. Da gjennomgås alt det elektriske med tanke på sikkerhet, og du får en tilstandsrapport som gir deg informasjon om boligens elektriske tilstand. I tillegg får du råd og tips om hva du kan gjøre for å trygge boligen din bedre.